Afbeelding

Lacrosse terug in het Eikelhof

Sport en vereniging

OSSENDRECHT - Na enkele maanden afwezigheid in het Eikelhof wordt de teamsport Lacrosse weer in het Ossendrecht gespeeld. Op vrijdag 5, 12 en 19 mei van 16.00 tot 17.00 uur.

Statushouders worden ook hiervoor uitgenodigd via BWI. Tot dan, wij zorgen voor de sticks, ballen en goals. Jullie voor het plezier. Bij succes wordt dit herhaald. Meer weten? Vind ons op Facebook: Ossendrecht Ogers

Er is achter de schermen hard gewerkt aan bredere bekendheid in de regio. Er zijn veel clinics op scholen gegeven, bij de Koningsspelen en ook aan gymdocenten van Juvenaat en 't Rijks die lacrosse nu als sport aanbieden in hun gymlessen.

Ook werken we nauw samen met Zeeland Lacrosse Project om het in de nabijgelegen provincie voet aan de grond te laten krijgen. Op zaterdag 6 mei mogen we daar langskomen voor een vriendschappelijke pick-up game om 15.00 uur in Middelburg. Ter plaatse worden teams gevormd met spelers uit de Benelux, geoefende spelers en degene die het voor het eerst doen, worden in een teams samengebracht.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief