Jeu de Boules Petangeske

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Zaterdag 22 april waren de buitenbanen van Petangeske aan de Beukenlaan weer helemaal bezet. Maar liefst veertig deelnemers waren er bezig met de viertallen competitie.

Daarnaast was er voor de recreanten van Petangeske ook de gelegenheid om te boulen en zij speelden in de binnenhal.

Uitslagen 4-tallen competitie

Petangeske 1-Va-Tout 2 4-2

Petangeske 2-Dongen 1 3-3

Petangeske 3-Middelburg 2 4-2

Petangeske 4-Bré-da-Boules 5 3-3

Petangeske 5-Bré-da-Boules 6 5-1

Informatie

Een ieder is van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij onze vereniging. Petanque is een sport voor zowel jong als oud, het is een zeer laagdrempelige sport en goedkoop, zodat dit voor iedereen haalbaar is.

In de winterperiode spelen wij in de binnenhal, dit is van oktober tot en met maart en van april tot oktober wordt er op de vele buitenbanen die Petangeske op Rozenoord heeft gespeeld.

Dinsdag van 13.30-17.30 uur; Woensdag van 13.30-17.30 uur; Donderdag van 13.30-7.30 uur; Zaterdag van 13.30-17.30 uur

Ook in de avonden kan er vrij gespeeld worden. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen er teams ingedeeld worden zodat er vrij Petanque gespeeld kan worden. Op de avonden van april tot oktober wordt er ook een zomercompetitie gespeeld. De deelnemers hieraan zijn ingedeeld in een A, B en C poule en bepalen samen met hun tegenstander wanneer zij zullen spelen.

Komt u op bovenstaande speeldagen eens een kijkje nemen en raak net als onze leden besmet van het Petanque virus. U mag vrijblijvend kennis maken met deze sport en wij ontvangen u graag aan de Beukenlaan 16a. Hier is genoeg parkeergelegenheid en mocht u informatie willen dan kunt u mailen naar info@petangeske.nl

Activiteiten April

30 april Koningstoernooi aanvang 12.30u



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief