Logo internetbode.nl/woensdrecht

Boekenmarkt Gertrudiskerk Ossendrecht


OSSENDRECHT - Zondag 30 april van 14.00 tot 17.00 uur is weer onze maandelijkse boekenmarkt. Vele vaste klanten vinden regelmatig de weg naar onze boekenmarkt.

Mocht u er nog nooit zijn geweest, zou ik toch eens komen kijken. Wellicht vind u iets van uw gading tussen de duizenden boeken. Voor de prijs hoeft u het echt niet te laten. Ook hebben wij dozen vol met LP's. Voor onze vaste klanten: wij proberen de nieuw aangeleverde boeken, vooraan in de kerk te zetten, zodat u niet de hele kerk hoeft te doorzoeken voor dat ene boek waarnaar u al zo lang op zoek bent.

Met boeken die u zelf niet meer leest, zijn we ook nog steeds heel blij. U mag deze boeken 30 april meebrengen of op andere dagen in de bidkapel naast de kerk zetten. Wij zorgen dan dat ze verder op hun plaats komen. De volgende boekenmarkt is op 28 mei. Voor inlichtingen: Yvonne Rijk 0164-673304 of Cydon van Veldhoven 0164-672562.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief