Petangeske 3 walst over kampioen Middelburg heen

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Zaterdag 8 april was er één thuiswedstrijd, het 3e team van Petangeske speelde thuis tegen kampioen Middelburg.

Bij het team van Petangeske begonnen ze heel geconcentreerd en verbeten aan de wedstrijden en dat resulteerde na de doubletten al in een 2-1 voorsprong. Na de tripletten was Petangeske al zeker van een gelijkspel want toen stonden ze met 4-1 voor. Bij de laatste doubletten werd er ook nog een wedstrijd gewonnen waardoor Petangeske met 5-3 van de kampioen won. Petangeske 3 heeft daar hard voor gevochten en zaterdag uitstekend gespeeld. Complimenten!

Overige uitslagen

Puk-Petangeske 1 6-2

Amitié 1-Petangeske 2 4-4

Bram van de Velde voorjaarstoernooi

Zondag 9 april, een prachtige en zonnige dag en maar liefst 29 teams die om 10 uur begonnen met twee voorgelote partijen. Na de twee voor gelote partijen werden de teams verdeeld in de A Poule, A complementair en B poule. De Bram van de Velde wisseltrofee is dit jaar gewonnen door Truus Frank en Jan van Beek.

De winnaars in de A poule: 1. Jordi Baveghems en Dirk van Mossevelde; 2. Jens van den Berghe en Nicky Kockx. De winnaars in de A complementair: 1. Jos van den Broek en Stefan Scheltema; 2. Marc Jansegers en Nellie van Cauwelaert; 3. Sjaak Buuron en Louis Pals; 4. Tony Lippevelde en Saskia Vlaeminck

Winnaars B poule: 1. Salvador Prior en Marc Jerusalem; 2. Angela en Corné Schuurbiers; 3. Patrick Hertogs en Fons de Krijger

WK in Gent

Van 13 april tot en met 16 april wordt in Gent, Belgie een Wereld Kampioenschap gespeeld, in de vormen tête a tête, doubletten dames en heren en doubletten mix. Lieke van der Voort van Petangeske mag daar Nederland gaan vertegenwoordigen en zal zowel in de tête a tête spelen als in de doubletten voor dames . Moedig Lieke aan en kom kijken in Gent.

Activiteiten April

17 april Paasbrunchtoernooi, 12.00 uur

30 april Koningstoernooi, 12.30 uur



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief