Hotak’68 1 schiet uit zijn slof

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - In de 3e divisie F moest Hotak'68 1 het op nemen tegen mededegradatiekandidaat Maastricht 1. De Limburgers kregen een fiks pak slaag, 9-1. Eric Kuijper en Johan 't Hooft wonnen 3 maal. De resterende 3 punten werden verzilverd door Roald Vos (2) en het dubbel.

Hotak'68 2 won zijn wedstrijd met 7-3 tegen Vice Versa '51 2. Door deze overwinningen blijven ze in de race om het kampioenschap in de 2e klasse B, met 5 punten achter Yerseke 2 die echter al 1 wedstrijd meer hebben gespeeld. Na een lange afwezigheid (zwangerschap) maakte Stefanie van Genegen haar rentree. En dat deed ze meer dan verdienstelijk door 2 enkelspelen te winnen. Edwin Kommers, Sophy Dijkers (ieder 2 zeges) en het dubbel zorgde voor de overige punten.

In de 3e klasse A speelde Hotak'68 3 gelijk tegen TTC Middelburg 8, 5-5. Tobias Vroomen En Martijn Withagen wonnen beide 2 maal. Ook Jelle Kuijper deed nog een duit in het zakje, 1 overwinning voor hem.

Ook Hotak'68 4 speelde in zijn thuiswedstrijd tegen Vice Versa'51 4 gelijk, 5-5. Frank Dingemans (2), Simone van Geffen (2) en Nico van Wiltenburg (1) zorgden voor de punten.

In de 4e klasse D kreeg het 5e bezoek uit Geertruidenberg, Smash 4. Het werd een kleine maar mooie zege, 6-4. Door deze overwinning is lijfsbehoud nog altijd mogelijk (nog wel laatste plaats in de poule maar nu nog maar 5 punten achter op Smash 4). Cees Adriaansen won 3 maal, Alfons Govers 2.

Hotak'68 6 speelde tegen TCS 1 uit Steenbergen. Het werd een geflatteerde (enkele wedstrijden werden door 5-setters nipt verloren) 2-8 nederlaag. Patrick van Loon en Miranda de Bil wonnen beide 1 maal.

In de 7e klasse D kreeg het 7e een forse nederlaag tegen Vice Versa'51 6 uit Oudenbosch te verwerken, 1-9. Gilda Knaven wist 1 maal te zegevieren.

Jeugd

In de Landelijke jeugdcompetitie deed het 1e jeugdteam het zeer verdienstelijk door kampioenskandidaat Hutaf 1 uit Huissen (Gelderland) het zeer moeilijk te maken. Er werd maar nipt met 4-6 verloren. Jason Broos was zeer goed op dreef door 3 maal te zegevieren. Ook Lois van Eekelen had een bijdrage, 1 overwinning voor hem.

In de 2e klasse A dendert het 2e jeugdteam maar door. nu werd ODT 1 het slachtoffer van de dadendrang van de jonge Hoogerheidenaren, 9-1. Yourie Aarden en Rianne de Vogt wonnen 3 keer. De overige punten kwamen op naam van Bas Suijkerbuijk (2) en het dubbel.

Jeugd 3 had geen kind aan De Pin Pongers 2 uit de Wouwse Plantage, 9-1. Door deze grote overwinning is men koploper Westerzicht 1 tot op 1 punt genaderd. Maarten van Zundert (3), Kyana Vroomen (3), Joey Belloni (2) en het dubbel zorgde voor de 9 punten.

In de startersklasse moest Hotak'68 4 aantreden tegen het 2e jeugdteam van SAR'72 2. De tegenstander bleek net een maatje te groot, 2-8. Laura Veraart en Jasmijn de Vogt wonnen beide 1 maal.

Alle verdere informatie is te vinden op www.hotak68.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief