Afbeelding

Aanstormend talent op de twirlbokaal

Sport en vereniging

OSSENDRECHT - Zaterdag 1 april wordt in De Drieschaar in Ossendrecht de 'Woensdrechtse Twirlbokaal' georganiseerd. Op deze middag kunnen de jongste twirlers en dansers uit de regio Woensdrecht hun kunsten laten zien voor een deskundige, maar vriendelijke jury.

Doel van de middag is het samenbrengen van dans- en twirltalentjes uit de regio Woensdrecht en ervaring opdoen met het optreden voor een publiek. Natuurlijk zijn er voor de winnaars van deze middag mooie medailles en bekers te winnen.

Organisatie van de middag ligt in handen van Show- en twirlvereniging Re-Creation in Ossendrecht. Zij organiseren deze wedstrijd zodat ook de jongste leden van hun vereniging een mooi 'podium' hebben om hun shows te kunnen laten zien. De wedstrijd is speciaal bedoeld voor leden onder de 12 jaar. Naast de shows die de leden aangeleerd krijgen in de lessen, is er ook een categorie voor 'zelfverzonnen' dansjes. In deze categorie kunnen de leden hun creativiteit dan ook helemaal laten gaan en deelnemen met hun eigen creaties. Deelnemend vereniging is o.a. twirlteam Unity uit Hoogerheide, die met één team en meerdere solisten deelnemen.

De middag begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en de deelnemers te komen aanmoedigen. Ook is het natuurlijk een ideale gelegenheid om eens te komen kennis maken met de twirlsport! De middag wordt verder gestart met een gezamenlijke dans-warming up, waaraan alle kinderen (ook toeschouwers) mogen meedoen. Natuurlijk eindigt de middag met een spannende prijsuitreiking, met een speciale prijs voor het mooiste, beste en/of verrassendste optreden van de dag.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief