Logo internetbode.nl/woensdrecht

KVS Ossendrecht gaat op Safari kamp

OSSENDRECHT - Lijkt het je spannend om mee te gaan op safari en zit je in groep 1 t/m 8? Kom dan samen met je vrienden naar het safari kamp van KVS.

De reizigers worden op maandag 24 april om 14.00 uur verwacht op de locatie en de reis zal op donderdag 27 april om 20.00 uur afgelopen zijn. Tijdens de safari gaan we op speurtocht door de jungle, gaan we wilde dieren spotten met onze zelfgemaakte verrekijker en strijden tijdens de gezellige activiteiten in het bos. Beleef het allemaal op onze nieuwe kamplocatie in Loon op Zand. Meer informatie over de nieuwe kamplocatie is te vinden op de website van Kuijpershoefke: http://kuijpershoefke.nl/.

Je kunt je inschrijven via http://www.kvs-ossendrecht.nl/. Inschrijvingen en betalingen kunnen van maandag 6 t/m vrijdag 31 maart. Voor meer informatie kunt u kijken op de website via http://www.kvs-ossendrecht.nl/ of op de facebook pagina van KVS: https://nl-nl.facebook.com/KVSossendrecht/.

Vergeet je niet in te schrijven voor dit onvergetelijke avontuur!<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432895852232-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief