Logo internetbode.nl/woensdrecht

Mannen Van Naam met Sylvia Houtzager in ‘Waargebeurd’

HOOGERHEIDE - Vrijdag 31 maart om 20.15 uur vindt in MFC de Kloosterhof in Hoogerheide het theaterconcert/kleinkunst 'Waargebeurd' van Mannen Van Naam met Sylvia Houtzager (Flairck) plaats.

In korte tijd hebben de Mannen van Naam furore gemaakt in de Nederlandse theaterwereld. Met hun aanstekelijke folksound, prachtige kleinkunstliedjes en autobiografische verhalen hebben ze al heel wat zalen opgezweept, mensen ontroerd en aan het lachen gekregen. In een ver verleden stonden de Mannen van Naam aan de basis van de bekende pretband Pater Moeskroen. In 'Waargebeurd' vertellen ze hilarische, onwaarschijnlijk waargebeurde verhalen uit deze periode, maar ook gaan ze terug naar hun geboortegrond en hun studententijd. Autobiografische verhalen over vriendschap en liefde, ouder worden en kinderen krijgen, die een gevoelige snaar raken舰 figuurlijk én letterlijk, want de Mannen van Naam spelen dit seizoen met de beroemde violiste Sylvia Houtzager (Flairck). De Keltische reels en jigs zullen nog krachtiger klinken en de ontroerende liedjes nog gevoeliger. De bijzondere samenwerking met Sylvia Houtzager betekent voor hen een nieuwe avontuurlijke uitdaging.

Zeker een aanrader! Als je van gevoelige Nederlandstalige luisterliedjes, vrolijke folkdeunen en een ongedwongen podiumpresentatie houdt, moet je bij de Mannen van Naam zijn! En nu zeker met Sylvia Houtzager erbij!

Zaterdag 1 april, 20.15 uur

Toneel van Theaterproductiehuis Zeelandia. 'Als de klok van A舰' met Ilse en Amaryllis Uitterlinden. Een vissersdrama in twee delen.

Weer zo'n schitterend productie van Theaterproductiehuis Zeelandia. In 'Als de klok van A...' wachten een moeder en een dochter op een verloren zoon. Om de tijd te doden pellen ze garnalen. De twee vrouwen wachten en pellen al jaren, maar vandaag besluit de dochter te achterhalen waarom de jongen nooit meer thuis is gekomen.

'Als de klok van A舰' is een theaterproductie waarin muziek een cruciale rol speelt. Als herkenbaar element uit de wereld van de visserij en als drager van grote emoties: hoop, vreugde, verlies en rouw.

Weer een bijzondere theateravond!

www.theaterzeelandia.nl

Kennismaken

Wilt u kennismaken met Podium Kloosterhof? Stuur dan een e-mail met uw naam, adres en telefoonnummer naar info@podiumkloosterhof.nl. Onder alle inzenders verloten wij twee vrijkaarten voor deze voorstelling.

Tot 30 minuten voor een voorstelling kunt u kaarten bestellen via www.podiumkloosterhof.nl. Kaarten zijn ook te koop in MFC De Kloosterhof in Hoogerheide. Wenst u meer informatie? Dat kan via e-mail info@podiumklooster.nl of telefoon 0164-620221 (spreek evt. de voicemail in).<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432895852232-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Chef kok

Domburg

Logistiek medewerker

Zevenbergsche Hoek

Chauffeurs

Kaatsheuvel

Horeca medewerker m/v

Domburg

Commerciële zaterdag hulp

Roosendaal

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief