Afbeelding

Vierde team Petangeske kampioen

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Voor het team van Petangeske 4 was op zaterdag 11 maart de laatste competitiewedstrijd een feit tegen Va Tout. Een vasthoudende tegenstander die niet naar Bergen op Zoom was gekomen om de overwinning te schenken.

Toch verliep de wedstrijd boven verwachting voor Petangeske. Al na de eerste 3 doubletten stond het team voor met 3-0. Paul en Adri versloegen hun tegenstanders in een snelle wedstrijd met 13-1, Adrie en Frans wonnen na een moeilijke strijd met 13-8 en Rinus en Ad wonnen met 13-7. Daarna was het de beurt aan de triplettes. Paul, Angela en Frans speelden hun wedstrijd degelijk en wonnen met 13-3 terwijl Rinus, Henk en Nel de wedstrijd met 13-5 wonnen. Tussenstand dus 5-0 voor Petangeske. Met het vooruitzicht van nog 3 doublettes zat de kans erin dat er sprake kon zijn van gemak zucht, maar de coach van het team sprak iedereen nog bemoedigend toe en er was een nieuw doel geboren, namelijk proberen met 8-0 te winnen want dat had het team nog niet gedaan. Adrie en Ad gaven het goede voorbeeld en versloegen hun tegenstanders met 13-0. Henk en Angela hadden toch wat moeite in hun partij, maar nadat zij gewisseld waren van positie wonnen zij hun partij met 13-7 en tenslotte wonnen Adri en Nel hun partij met 13-11. Het doel was bereikt, het team was en kampioen geworden maar hadden ook nog eens met 8-0 gewonnen. Doordat directe tegenstander Bommequet al verloren en gelijk had gespeeld tegen Petangeske en nog 1 wedstrijd moet inhalen, is Petangeske 4 op 11 maart al kampioen geworden.

Uitslagen overige teams

Petangeske 1 tegen Les Cailleux 4-4

Petangeske 2 tegen Va Tout 5-3

Petangeske 3 tegen ERPV De Bommquet 3-5

Petangeske 1 blijft door het gelijkspel op een 3e plaats staan.

Petangeske 2 staat op een 5e plaats en Petangeske 3 staat op een 6e plaats.

Op 25 maart spelen de volgende teams een thuiswedstrijd. De aanvang van de wedstrijden is om 12.00 uur. Kom gerust allemaal kijken en moedig onze teams aan.

Petangeske 1 tegen PUB.

Petangeske 2 tegen Dommels Boeleke.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief