Hotak’68 2 wint weer

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - In de 2e klasse B wist Hotak'68 2 de 3e wedstrijd op rij te winnen. Dit maal werd TTC Middelburg 5 met 4-6 verslagen. Door deze overwinning is men koploper Yerseke 2 op 3 punten genaderd. Dennis Overbeeke (3), Edwin Kommers (2) en het dubbel zorgden voor de 6 Hoogerheidense punten.

in de 3e divisie F moest Hotak'68 1 afreizen naar Zuid Limburg. Kluis 1 uit Geleen was de tegenstander. De Limburgers lieten er geen gras over groeien en stuurde het 1e met een forse 9-1 nederlaag terug naar huis. Peter van Oevelen zorgde voor het punt.

Het 3e team kreeg te maken met SAR'72 1 uit Kloosterzande. Het werd een 8-2 nederlaag. Tiamo Vroomen en Martijn Withagen wisten ieder 1 partij te winnen.

Hotak'68 4 moest net als het 2e afreizen naar Middelburg. Nu was TTC Middelburg 10 de tegenstander. Helaas werd het een kleine 7-3 nederlaag waardoor het 4e de vijfde plaats bezet in de 4e klasse B. Frank Dingemans won 2 partijen. Het 3e punt kwam op naam van Cees Overbeeke.

Het 5e moest het opnemen tegen Tanaka 3 uit Etten Leur. Het werd een 8-2 nederlaag waardoor Hotak'68 5 de laatste plaats inneemt in de 4e klasse B. Het dubbel werd gewonnen en ook Cees Adriaanse won 1 partij.

Ook het 6e moest naar Etten Leur. Tanaka 4 was de tegenstander en dit maal wonnen de Hoogerheidenaren, met 4-6. Wederom wist Patrick van Loon al zijn 3 enkelspelen te winnen. Ook Miranda de Bil (2 overwinningen) en Wesly van Dongen (1) deden een duit in het zakje.

In de 7e klasse D bleek Hotak'68 7 niet opgewassen te zijn tegen Tanaka 6. Ondanks dat er her en der goed weerwerk was werd het een 10-0 nederlaag.

Jeugd

In de Landelijke jeugdcompetitie kreeg het 1e jeugdteam een flinke nederlaag te verwerken tegen TTC Middelburg 1, 9-1 nederlaag. Het enige punt werd binnengesleept door het dubbel te winnen.

Jeugd 3 lijkt dit voorjaar kans te maken op de titel in de 5e klasse B Junioren. Ook nu werd er weer ruim gewonnen, 2-8 tegen TTC Middelburg 6. Invalster Kyana Vroomen en Joey Belloni behaalde de maximale score en Maarten van Zundert deed niet veel voor hun onder door ook 2 partijen te winnen.

In poule A van de startersklasse toog het 4e jeugdteam richting Zeeland om daar te spelen tegen Yerseke 1. De Zeeuwen bleken iets sterker, getuige de 7-3 nederlaag. Laura Veraart won 3 maal.

Paratafeltennis

In Den Bosch was er weer een paratafeltennistoernooi. In de 5e klasse deden zowel Bas Rongen al Mark Alberti mee. In de eerste wedstrijd kwamen ze elkaar gelijk tegen. Mark won met 3-1. Mark won vervolgens alle partijen met 3-0 waardoor hij de 6-kamp in de 5e klasse overtuigend wist te winnen. Bas Rongen gaf na de 2e partij op door fysiek ongemak.

Alle verdere informatie is te vinden op www.hotak68.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief