Theeproeverij in ’t Blickvelt


WOENSDRECHT - Dorpspunt 't Blickvelt heeft weer iets leuks op het programma staan. Zij gaan een theeproeverij organiseren, op donderdagmiddag 26 november.

Een deskundige op het gebied van thee komt een middag naar 't Blickvelt om mensen van haar thee te laten proeven. Tegen een kleine vergoeding mag u zoveel thee proeven als u wilt. De Theeheks komt met zo'n 140 verschillende soorten thee. 't Blickvelt zorgt voor wat lekkere hapjes. Die thee die u proeft is ook ter plaatse te koop, maar er is geen verplichting. In het Dorpspunt vinden ze het vooral belangrijk dat het gezellig is, en met een kan thee op tafel moet dat zeker lukken. Er worden die middag ook kleine theecadeautjes tegen een betaalbare prijs verkocht. Wel is het handig als u zich van tevoren even opgeeft. Dit kan telefonisch bij Mirian Goorden, 06-81390749 of aan de bar in Dorpspunt 't Blickvelt. De openingstijden zijn maandag-dinsdag-woensdag en vrijdagmiddag van 13.30-16.30 uur. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief