Blije gezichten op de groepsfoto FOTO COOPERATIEFONDS
Blije gezichten op de groepsfoto FOTO COOPERATIEFONDS (Foto: COOPERATIEFONDS)

Flinke donaties voor Woensdrechtse verenigingen

  algemeen

WOENSDRECHT - Verenigingen uit Woensdrecht hebben een flinke opsteker gekregen. Tijdens de de uitreiking van de donaties vanuit het Coöperatiefonds ontvingen zij duizenden euro's. Het grootste bedrag werd toegekend aan Vogelvereniging De Zuidwesthoek ontving 2.250 euro voor de aanschaf van LED-armaturen.


Het Adolphine-toneel uit Ossendrecht ontvangt een bijdrage van 1.950 voor het bouwen van een nieuw decor. Gemengd Koor Sugar and Spice kreeg 2.000 euro voor het organiseren van speciale optredens binnen Woensdrecht.

WVV '67,De Klimaatneutrale Voetbalclub, ontvangt een bijdrage van 1.300 euro voor de plaatsing van zonnepanelen. Als laatste krijgt Show- en Twirlvereniging Re-Creation ontvangt een bijdrage van 1.000 euro voor de organisatie en uitvoering van theatervoorstellingen van 'The Oscars'.

Bij deze uitreiking ontvingen 21 organisaties uit handen van directievoorzitter Ed Vreman een cheque voor hun project. Totale waarde van de donaties bedroeg ruim € 66.000,-. De doelstelling van het Coöperatiefonds is het bevorderen en ondersteunen van initiatieven die gericht zijn op versterking van (sociaal)economische, culturele en maatschappelijke ontwikkelingen in het werkgebied van Rabobank Zuidwest-Brabant.

reageer als eerste


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief