Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen

HOTAK'68 trapt jubileumjaar af met groot toernooi

Door: Hanneke Marcelis algemeen

HOOGERHEIDE – Met een groots opgezet toernooi waar alle tafeltennis-minnende Woensdrechtenaren, van jong tot oud, aan mee konden doen, trapte HOTAK'68 zaterdag het jubileumjaar af. De vereniging bestaat dit jaar 50 jaar.

Tafeltennissen met een koekenpan of spelen op een ieniemienie tafeltje, het was allemaal mogelijk. In MFC Kloosterhof streden 80 personen op het Woensdrechts Tafeltenniskampioenschap en MJ Tafeltennis zorgde voor plezier met hun tafeltennis-speeltuin.

Diverse evenementen

Het hele jaar door organiseert HOTAK een viertal activiteiten teneinde het 50-jarige bestaan te vieren. "Iedere kwartaal is er iets te beleven, met het toernooi van 13 januari als beginpunt", zegt Frank Dingemans. In juni is er een evenement voor de eigen jeugdleden waaraan een extra feestelijk tintje wordt gegeven. Vervolgens is er op 1 september, de daadwerkelijke oprichtingsdatum van HOTAK, een toernooi voor leden en oud-leden van de club. "Alsdan strijden de (oud) leden voor de Piet Theuns Memorial Cup. Naamgever van de bokaal was in 1968 oprichter van onze vereniging." Via allerlei kanalen, zoals de sociale media wil men de oud-leden benaderen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief