Afbeelding
Foto: Ab Holthuis Breda

Jubileumshows Sugar and Spice uitverkocht

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - De kaartverkoop voor de jubileumshows van het bekende popkoor Sugar & Spice uit Hoogerheide liep als een trein: De beide shows in maart zijn nu al uitverkocht!

Try-out open voor publiek
Om de vele belangstellenden toch de gelegenheid te geven de show te zien, heeft het koor besloten dat ook bij de try-out gasten welkom zijn. "Gasten zullen uiteraard een andere avond beleven. Het is nu eenmaal een generale repetitie; er zal weleens wat mis gaan of er moet qua geluid of licht iets bijgesteld worden", aldus Madeleine Stevens, voorzitter van het koor.
De try-out is op vrijdag 9 maart om 20.00 uur in MFC De Kloosterhof in Hoogerheide. De kaarten zijn te koop via www.gemengdkoorsugarandspice.nl en bij Primera Niels van Elzakker/Hoogerheide.
In maart 2018 viert het koor het 10-jarig jubileum met twee bijzondere shows in MFC Kloosterhof in Hoogerheide. De jubileumshows zijn op zaterdagavond 10 maart en op zondagmiddag 11 maart. Het worden twee extra feestelijke shows – met onder andere medewerking van Totally Dance Company en Djembé Makasi. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief