Afbeelding
Foto: Théâtre Jamais

Théâtre Jamais op weg naar het theater

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - Theatergroep Théâtre Jamais komen nu steeds dichterbij hun eerste optreden. Vanaf april 2017 is een nieuwe theatergroep in Hoogerheide aan het repeteren voor hun allereerste musical. Deze musical genaamd “Pepijn” is de musical waar deze theatergroep zich mee op de kaart wil zetten in Hoogerheide en omstreken. De musical is zelf verzonnen en gemaakt door deze groep. De musical is op 24 februari te zien in MFC het Kloosterhof, hier zijn tevens ook de kaarten voor de musical te koop.

Na de eerste musical van Théâtre Jamais stop het niet. Want ze willen een tweede seizoen starten. Met dit nieuwe seizoen beginnen ze met een nieuwe musical. Bij een nieuwe musical horen ook nieuwe rollen, dus iedereen is welkom om zich aan te melden voor een nieuw seizoen bij Théâtre Jamais. Dit aanmelden kan via de site en de facebook pagina.
“Wij hadden nooit verwacht dat het zou lukken om een theatergroep op te zetten met een groep jongeren van vijftien personen. Daarom zijn wij ook heel blij dat wij een tweede seizoen van Théâtre Jamais mochten aankondigen.” Dit waren de woorden van de oprichters van Théâtre Jamais.
Wij zijn nu nog hard aan het repeteren en de laatste puntje op de i aan het zetten. Wij hopen dat de musical een groot succes wordt. Ook zien we graag het volgende seizoen nieuwe leden. Dat we Hoogerheide en omstreken nog lang mogen verblijden met onze theatervoorstellingen. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief