met een lacht op het gezicht weer naar huis
met een lacht op het gezicht weer naar huis Foto: Lenny Winkel

Mantelzorg activiteit in Putte

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

PUTTE - De Brede Welzijnsinstelling (BWI) organiseert sinds vorig jaar mantelzorgactiviteiten in de gemeente Woensdrecht.

Tijdens de activiteiten is het mogelijk om ervaringen uit te wisselen, contacten te leggen of om er gewoon er even ‘tussenuit’ te zijn. Tijdens het deelnemen aan een activiteit wordt er losgekomen van de realiteit van alle dag. Dit is een moment voor de mantelzorger zelf.
Op 24 januari was de eerste workshop. In basisschool op Dreef te Putte was er een Wellness bijeenkomst georganiseerd. Met sponsoring van de apotheek Hoogerheide, Etos Bergen op Zoom en Douglas Bergen op Zoom is het mogelijk gemaakt deze workshop vorm te geven.
De mantelzorgers ging zelf aan de slag. Onder begeleiding hebben ze zichzelf een volledige gezichtsbehandeling gegeven. Ondertussen werd er volop met elkaar gesproken en gelachen. Onderwerpen rondom mantelzorg wisselde zich af met gesprekken van alle dag. Er werden ook volop ervaringen uitgewisseld.
Aan het einde van de middag ging iedereen met een fris gezicht, een opgeruimde geest en weer wat extra energie naar huis. Binnenkort worden de mantelzorgers uitgenodigd om op het ROC Kellebeek in Roosendaal langs te komen voor een heuse schoonheidsbehandeling.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de BWI, Lenny Winkel of Marga Esser, tel. 0164-672049 of per mail info@bwiwoensdrecht.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief