Afbeelding
Foto: Mariska van Breemen

Me springe dur uit in 't Sanegat

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

HUIJBERGEN - Programma 2018: Vur alle bokken en geiten en alle leutvierders.

Zondag 4 februari
Prins inhalen voor alle bokskes en geitjes en bokken en geiten, verzamelen om 14.30 uur bij het poortgebouw. Let op het is dus op zondagmiddag. Elders in het boekje vinden jullie nog meer informatie hierover, lees het goed en kom naar dit spektakel. We gaan er een leutige middag van maken.

Zondag 11 februari
Opgeven voor de optocht: (wagens en grote groepen, resp. 4 en 2 weken voor de optocht aanmelden, zie reglement). (Wel startnummers ophalen!).
Overige: van 11.00 tot 12.00 uur opgeven in cafetaria De Pan.
Optocht opstellen: Om 13.30 uur in de Ste Marielaan, vertrek om 14.00 uur.
Prijsuitreiking ca. een uur na aankomst van de prinsewagen bij “De Kloek” in “De Kloek”.
En Witte gei’t na de prijsuitreiking dweilen we door in de Koek.

Maandag 12 februari
Kindermiddag: In “De Kloek” voor de boksus en getjus (zonder ouders!) van Huijbergen. Aanvang om 14.00 uur en het einde is om ongeveer 17.00 uur.
Dweilavond: Om 20.30 uur verzamelen in “De Kloek”. Vanavond dweilen we om “De Tiesteprijs". Let op; om mee te doen aan de Tiesteprijs dien je wel om 21.00 uur in de Kloek te zijn. Kom goed en leutig verkleed en maak kans op een van de prijzen, die om ongeveer 22.45 uur bekend gemaakt worden in de Kloek. Na de prijsuitreiking gaan we om +/- 23.00 uur naar café De Kroon. Meedoen is leutiger dan winnen.

Dinsdag 13 februari
Officiële sluiting: Alle bokken en geiten verzamelen ’s avonds om 19.00 uur in “De Kloek”.
Daarna zal er gedweild worden tot 20.00 uur. Officiële sluiting door de Prins, gevolgd door: verbranden van de Geit voor “De Kloek”. Einde om ongeveer 21.00 uur. Daarna dweilen tot 22.30 uur bij café de Kroon. En we sluiten om 24.00 uur bij Vaeders Hoefke.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief