Afbeelding
Foto: Participatiecafe de Bunt

Participatiecafé De Bunt blikt terug op succesvolle openingslunch

Door: Hanneke Marcelis algemeen

PUTTE - Stichting Participatiecafé De Bunt heeft sinds begin januari zijn intrek genomen in de Tulpstraat 39 te Putte. De Stichting stelt zich als doel om een plek in het dorp te creëren waar iedereen zich welkom voelt. Na een paar weken wennen voor de bezoekers aan de nieuwe locatie, heeft de organisatie van de Bunt op 5 februari besloten om ter eren van uitbreiding van de openingstijden een feestelijke openingslunch te organiseren voor de bezoekers.

Samen met een aantal vrijwilligers hebben zij een heerlijke eenvoudige lunch bereid waar iedereen heerlijk van gesmuld heeft. Het menu bestond uit: "opa's groentesoep met ballen" tosti's en een heerlijk toetje van zuivel met wat fruit. Iedereen kon zijn buikje vol eten en de reacties van de bezoekers waren overweldigend. Een groot aantal bezoekers is lekker blijven "plakken" en om half 4 gingen de laatste pas naar huis. Ook werd er 's middags nog getrakteerd op heerlijke eigengemaakte appeltaart vanwege de verjaardag van een van de vrijwilligers. Al met al een zeer geslaagde lunchmiddag.

De openingstijden van De Bunt zijn: Maandag en dinsdag van 10.00 uur t/m 16.00 uur en woensdagmiddag van 13.00 uur t/m 16.00 uur. Elke 2e maandagmiddag van de maand is er sjoelen. Elke 1e woensdagmiddag tijdens het reparatiecafé is er computerspreekuur in samenwerking met Webant.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief