Afbeelding
Foto: Ilona Meijer

C-team Re-Creation kampioen van Nederland en België

Door: Anja Dockx Sport en vereniging

OSSENDRECHT - Twee teams van Show- en twirlvereniging Re-Creation uit Ossendrecht deden zaterdag mee met de Champions Trophy. Het kampioenschap waarbij de kampioenen van Nederland het opnemen tegen de kampioenen van België werd dit jaar gehouden in Waalwijk. Het C-team behaalde in hun categorie de hoogste score en gingen naar huis met een gouden medaille.

Het team bestaat uit vier enthousiaste dames in de leeftijden van 10 tot 12 jaar. Britt Perdaems, Danique Bruggeman, Laura van Hoof en Floor Daalmans werden samen ook al Brabants en Nederlands Kampioen. Ze mogen nu ook het kampioenschap van Nederland en België aan dit indrukwekkende lijstje toevoegen. Naast het C-team kwam ook het A-team in actie. Het team bestaande uit zeven leden deed mee in de seniorenklasse en behaalde een mooie bronzen plek.
Beide teams zijn, naast de vier andere teams van Re-Creation, 31 maart te zien tijdens de voorstelling in het Kloosterhof. De voorstelling zal geheel in teken staan van “The Oscars”. Er worden twee voorstellingen gegeven, waarbij de avondvoorstelling toegankelijk is voor iedereen. Kaarten zijn te koop bij MFC Drieschaar, MFC het Kloosterhof en via re-creation@kpnmail.nl. De middagvoorstelling zal speciaal opgevoerd worden voor mensen die niet vaak meer naar theater (kunnen) gaan, zoals ouderen uit het bejaardenhuis of mensen met een beperking. Bij interesse voor de middagvoorstelling kan er contact opgenomen worden via bovengenoemde e-mailadres.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief