Uitreiking van de cheques.
Uitreiking van de cheques.

ODIO grootste Woensdrechtse winnaar Clubkas campagne

Door: Hanneke Marcelis Actueel

WOENSDRECHT - Donderdag 19 april was voor veel verenigingen en stichtingen een spannende dag. Ze waren door Rabobank Zuidwest-Brabant uitgenodigd aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Tijdens deze avond werd de uitslag van de vijfde editie van deze Rabobank Clubkas Campagne door de marktteamleden gepresenteerd. De hoogste genoteerde club uit Woensdrecht was ODIO. De vereniging haalde net geen 1000 euro bij elkaar.

De uitreiking vond om 19 uur plaats op vijf verschillende locaties binnen het werkgebied van de bank, namelijk Mixed Hockey Club Tempo te Bergen op Zoom, RKVV METO te Hoogerheide, Tennisvereniging Steenbergen, Dorpshuis de Spil te Wouwse Plantage en R.M.H.C. de Pelikaan te Roosendaal. Zo bleef de bank vertrouwd en dichtbij.

De nummer 1, Avond4daagse THOR Roosendaal ontving de cheque a € 2.019,78 uit handen van directeur Particulieren en Private Banking Richard van Diest. Zij hebben 687 stemmen opgehaald onder de leden van Rabobank Zuidwest-Brabant. Op nummer twee is de Kleine Tour Steenbergen geëindigd. Zij hebben met 563 stemmen een cheque van € 1.655,22 in ontvangst mogen nemen en de derde plaats was dit jaar voor Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale met 502 stemmen, welke samen een bedrag van € 1.475,88 waard zijn. Binnen de top 10 zijn alle kernen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht en Wouw vertegenwoordigd, dus de stemmen zijn mooi verdeeld.

Tijdens deze vijfde editie van de Rabobank Clubkas Campagne werden door de leden van de Rabobank maar liefst 51.045 stemmen uitgebracht op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hiermee kwam de bijdrage per stem afgerond op een bedrag van € 2,94. Alle 482 clubs zijn hiermee dus winnaars en ontvangen een mooi bedrag op de rekening. Meer informatie en de volledige uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne is vanaf eind april te vinden op rabobank.nl/zwb. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief