Afbeelding

Sportieve middag voor de Zilvermeeuw

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - De tweede Junioren-Jeugd- circuitwedstrijd van de KNZB werd gezwommen op zondag 5 november in Kapelle (ZL). Voor 7 Zilvermeeuwtjes, samen met de zwemmers van de Zeeuwse Kust, ZOC, de Krabben, de Ganze en organiserend vereniging de Bevelanders betekende dit een lange, maar sportieve zondagmiddag in een lekker warm zwembad. Buiten was het echt herfstweer, dus dat zou wel moeten lukken.

Na de 400 en 200m nummers volgden in snel tempo de 50m en 100m inschrijvingen en in de tussentijd werd gekeken welke zwemmers in aanmerking kwamen voor de finalenummers.

Voor 2 Zilvermeeuwtjes betekende dat nog een extra afstand zwemmen, maar de beloning was mooi want beiden verdienden hiermee een ereplaats. In totaal mochten de Zilvermeeuwtjes 6 medailles in ontvangst nemen Bovendien scoorden zij nog 11 persoonlijke records, 1 clubrecord en 1 Brabants Limiet.

De 2 volgende weekenden staan in het teken van de Brabants Kampioenschappen korte baan in Eindhoven, met deelname door de Zilvermeeuw. Info op www.zvdezilvermeeuw.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief