ATB Toertocht in Ossendrecht

Sport en vereniging

OSSENDRECHT - Mountain Bike Ossendrecht organiseert een ATB-toertocht op zondag 12 november in en rond de bossen van Ossendrecht over de afstanden van 23km, 40km en 60km.

Tijdens deze tocht kunt u genieten van een prachtige route door bos en heide met enkele stukjes asfalt om te herstellen. Er kan gestart worden van 08.00 uur tot 10.30 uur vanuit het Multifunctioneel centrum De Drieschaar in de Ploeg 11 in Ossendrecht. Verder is er douchegelegenheid aanwezig en de EHBO vereniging uit Ossendrecht verleend ons deze dag ook ondersteuning mocht dit nodig zijn. Ook is er onderweg Ongeveer halverwege het parcours is er een drankpost geregeld waar men een drankje en een hapje kan nuttigen. Hier is ook een reparatiedienst aanwezig om een klein euvel aan het materiaal te laten repareren. Bij terugkomst kunt u de fiets stallen in een bewaakte stalling tot 12.30 uur om in de Drieschaar even tot rust te komen en mocht het nodig zijn wordt u fiets op de afspuitplaats even onderhanden genomen.

Deze tocht is voor iedereen toegankelijk of men nu wel of niet goed is op de mountainbike. Dit alles komt tot stand met medewerking van: Gemeente Woensdrecht, Staatsbos beheer, Evides watermaatschappij, Privé eigenaren en M.F.C. De Drieschaar, Hendrickx Grondverz. en kraanverhuur vof en de vele vrijwilligers.

Mocht u verdere inlichtingen willen krijgen kunt u terecht bij Rini Pijnen van Pijnen Race in Ossendrecht: 0164-672763.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief