Degelijke overwinning Hotak’68 1

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - In de Hoofdklasse A kreeg het 1e bezoek uit Den Bosch, Never Despair 2. Het werd 7-3.

In deze poule is het klasseverschil nagenoeg gelijk, de 1e en laatste plaats schelen maar 6 punten, wat het zeer spannend maakt! De 7 punten werden mooi verdeeld, Peter van Oevelen won driemaal, Johan't Hooft en Eric Kuijper konden ieder twee overwinningen optekenen.

Hotak'68 2 moest het opnemen tegen Yerseke 1 en deze bleken helaas een maat te groot, 0-10.

In de 3e klasse A stond Hotak'68 3 tegen Smash'76 3 op het programma. De Zeeuwen keerden met een kleine overwinning huiswaarts, 4-6 . Jelle Kuijper was tweemaal succesvol . De andere twee punten kwamen op naam van Martijn Withagen en invaller Patrick van Loon.l

Het 4e kreeg bezoek van Kerkwerve 2, 6-4 werd de uitslag. Patrick van Loon en Miranda de Bil wonnen beide tweemaal. De andere twee punten werden binnengesleept door Cees Overbeeke en het dubbel.

Ook het 5e moest aantreden tegen Kerkwerve, in dit geval Kerkwerve 3. Ook hier stond aan het einde van de avond 6-4 op het bord. Cees Adriaanse liet weer van zich spreken, drie zeges. De overige drie punten kwamen op naam van Toon van Loon (2) en Wesly van Dongen.

In de 7e Klasse C bood Hotak'68 6 goed tegenstand tegen TCS 3 uit Steenbergen, helaas werd het toch een nipte nederlaag, 4-6 . Roland van den Bogart en Erna de Ridder wonnen beide tweemaal.

Jeugd

In de Landelijke klasse Poule A moest het 1e jeugdteam aantreden tegen SVE 1. De Hoogerheidenaren wonnen met 6-4 en staan hierdoor op een mooie 2e plaats, 6 punten achterstand op de koploper. Dennis Hu, Jason Broos en Bart Boudestein waren ieder tweemaal succesvol.

Het 2e jeugdteam blijft maar winnen, ook TTC Middelburg 2 werd met 7-3 verslagen. Yoerie Aarden behaalde weer drie overwinningen. De overige 4 punten kwamen op naam van Rianne de Vogt (2), Bas Suijkerbuijk en het dubbel.

In de 4e klasse A moest het 3e jeugdteam ook tegen het Zeeuwse Middelburg, nu was het 4e de tegenstander. De cijfers waren nu helaas omgedraaid, 3-7 nederlaag. Kyana Vroomen won twee keer en ook Maarten van Zundert wist nog een wedstrijd te winnen.

Jeugd 4 haalde stevig uit, TCO'78 2 werd maar liefst met een 8-2 nederlaag terug naar Ossendrecht gestuurd . Larissa Kil won maar liefst drie keer. Ook Tobias van Geffen en Laura Veraart deden het meer dan verdienstelijk, beide twee zeges. Het 8e punt werd nog binnengesleept door ook nog het dubbel te winnen.

Alle verdere informatie is te vinden op www.hotak68.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief