Afbeelding

Gratis tafeltennissen in november

Sport en vereniging

OSSENDRECHT - In november kan er gratis worden getafeltennist bij TCO 78 uit Ossendrecht. Op maandag- en donderdagavond traint de jeugd van 19.00-20.00 uur en de senioren trainen op donderdagavond van 20.00-21.30 uur. Iedereen is welkom op deze avonden in de Drieschaar een balletje te komen slaan.

Bij TCO '78 bruist het op dit moment van de activiteiten, zo hebben onlangs de kinderen van de naschoolse opvang Bengels Bende op donderdagmiddag een tafeltennis workshop bijgewoond.

Verder staat er voor dit najaar nog een vriendjestoernooi voor de jeugdleden op het programma. Donderdagavond 21 december is het traditionele kersttoernooi voor de senioren. Dit is tevens de afsluiting van de eerste seizoenshelft. Dit jaar worden zoveel mogelijk oud leden uitgenodigd voor het kersttoernooi. Oud leden kunnen zich aanmelden via voorzitter@tco78.nl Het is een dubbel toernooi, maar mocht je geen dubbelmatje kunnen vinden zoekt de organisatie deze voor jou.

Ook in de competitie gaat het goed. Halverwege de competitie staan alle seniorenteams op dit moment bovenaan. De jeugdteams draaien ook lekker mee in hun poule.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief