Afbeelding

Mooie zwemmiddag voor ZV de Zilvermeeuw

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Zondag 15 oktober was een prachtige zonnige (herfst)vakantiedag. Laat juist deze dag de eerste ronde van het KNZB junioren/ jeugd circuit plaatsvinden.

De vijf Zilvermeeuwtjes die hadden ingeschreven baalden wel een beetje, maar waren toch gemotiveerd genoeg om er weer een mooie zwemmiddag van te maken. SBC2000 uit Breda organiseerde, dus werd er gezwommen in het mooie bad van de Wisselaar.

Een aantal langere en kortere afstanden in de vele voorrondes waren erg spannend. Uit de langere afstanden werden de finaleplaatsen bepaald. Twee van de vijf Zilvermeeuwtjes zwommen ook nog eens in de finales mee en hielden daar beiden een gouden medaille aan over. De andere drie Zilvermeeuwtjes zwommen lekker mee in het grote deelnemersveld en verbeterden hun persoonlijke tijd of zwommen een nieuwe tijd.

Tezamen verbeterden zij negen persoonlijke tijden, twee clubrecords en werd er één nieuwe tijd weggezet. Gioia Rond verscherpte nog twee limiettijden voor de Brabantse Kampioenschappen.

Programma

Deze week vervallen de trainingen vanwege de herfstvakantie, maar vanaf zaterdag de 21e oktober wordt er weer volgens rooster gezwommen. Zondag de 29e oktober is dan de beurt aan de recreanten van de Zilvermeeuw om hun eerste wedstrijd te gaan zwemmen in Zundert.

Informatie is terug te vinden op www.zvdezilvermeeuw.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief