75+ voorlichting

Algemeen

WOENSDRECHT - De gemeente Woensdrecht en de Brede Welzijnsinstelling nodigen alle inwoners van de gemeente Woensdrecht, die in de laatste 6 maanden van 2017 de 75 jarige leeftijd hebben bereikt, uit om naar de voorlichtingsbijeenkomst te komen. Ook hun partners zijn van harte welkom.

Graag ontvangen wij u op donderdagmiddag 2 november in Multifunctioneel Centrum "De Kloek", Prior Borrekensstraat 1, 4635 BW Huijbergen. Aanvang 13.30 tot 16.00 uur. Inloop vanaf 13.00 uur.

Tijdens deze informatieve middag, wordt onder het genot van kopje koffie en een gebakje, informatie gegeven door:

WMO consulente; zij geeft voorlichting over de WMO verstrekkingen zoals huishoudelijke ondersteuning, woningaanpassing, gehandicaptenparkeerkaart, de vervoersvoorzieningen en verschillende hulpmiddelen.

Wijkzuster; zij geeft uitleg over haar werkzaamheden in de gemeente Woensdrecht

De cliëntondersteuning vanuit MEE en de onafhankelijke cliënt ondersteuning vanuit KBO; zij geven informatie over hoe dit in zijn werk gaat. Als inwoners van de gemeente Woensdrecht heeft u recht op onafhankelijke ondersteuning in het WMO traject.

De BWI; geeft voorlichting over werkzaamheden van de ouderenadviseur en de diensten vanuit de BWI. Zoals: koelvers maaltijden, administratieve ondersteuning/Voorzieningenteam, de hulp en klussendienst, Tai Chi Tao, huiskamerprojecten en de Mantelzorgondersteuning.

Aan het eind van de koffiemiddag ontvangt u van ons een informatiepakket. Waarin u informatie over de besproken onderwerpen terug kunt vinden.

Omdat we graag willen weten op hoeveel jarigen we kunnen rekenen vragen wij u ons, vóór 27 oktober, telefonisch door te geven als u wilt komen. U kunt zich aanmelden bij de BWI, tel. 0164 672049. Er kunnen maximaal 35 mensen deelnemen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief