Gezelligheid in Etten-Leur.
Gezelligheid in Etten-Leur. Foto: M den Ouden

Zilvermeeuw op clubkampioenschap bij DIO

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Voor enkele Zilvermeeuwzwemmers en officials stond op 17 juni het clubkampioenschap van Z&PC DIO uit Etten-Leur op de kalender. Door deelname van een tweede vereniging kon de wedstrijd officieel aangevraagd worden en ook de gezwommen tijden tellen dan als zodanig mee.

Als vriendschappelijke vereniging worden wel vaker evenementen samen gedaan en nu kwam dat heel mooi uit.
DIO= Door Inspanning Ontspanning, bestaat dit jaar 50 jaar en sinds 1 juni mogen zij trainen en wedstrijden zwemmen in een prachtige nieuwe Banakker. Afgelopen zondag was dus de eerste wedstrijd in het nieuwe zwembad en daar mocht de Zilvermeeuw ook van meegenieten.
Een gezellige, vlotte en ontspannen wedstrijd, waar voor de Zilvermeeuwzwemmers geen grote druk achter zat. Genieten van je favoriete sport en nog proberen een paar mooie tijden weg te zetten, wat ook deels lukte. Voor de zwemmende deelnemers was er een mooie herinneringsmedaille en voor de officials een leuke attentie.

Programma
Aanstaande zaterdag vinden in Hoogerheide de clubkampioenschappen van de Zilvermeeuw plaats in wat kleinere vorm. Niks officieels, gewoon lekker met je clubgenoten een mooie wedstrijd maken met individuele afstanden, 25meterrace, bommetjeskampioenschap en een sponsor estafette, deze keer voor de “Rick Jonckheere Foundation”
Info over de Zilvermeeuw: www.zvdezilvermeeuw.nl 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief