Nederlaag Hotak’68 1

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - In de Hoofdklasse A moest het eerste naar het oosten van Brabant afreizen om te spelen tegen Taverbo 1 uit Boxtel. Ditmaal moest het 1e van Hotak'68 genoegen nemen met een nederlaag van 7-3. Peter van Oevelen won twee wedstrijden en het 3e punt werd binnengesleept door invaller Dennis Overbeeke.

Hotak'68 2 verloor ook zijn tweede wedstrijd van het seizoen. Nu bleek Die Meede 2 uit Made iets sterker, 7-3. Dennis Overbeeke, Edwin Kommers en het dubbel zorgden voor de 3 punten.

In de 3e klasse A herpakte het 3e zich keurig na de nederlaag van afgelopen week. SAR'72 2 werd op een 3-7 nederlaag getrakteerd. Jelle Kuijper was wederom in goede doen. Na zijn 2 overwinningen vorige week wist hij ditmaal zelfs al zijn 3 enkelspelen te winnen. De overige 4 punten werden behaald door Roland van der Heuvel (2), Tobias Vroomen en het dubbel.

Ondanks dat het 4e maar met twee man naar Sint Annaland afreisde wist er toch nog een verdienstelijke resultaat te worden gehaald, 5-5. Miranda de Bil won driemaal, Patrick van Loon tweemaal.

In de vijfde klasse B moest Hotak'68 5 het opnemen tegen het Helwijkse Witac'89 2. Met een mooie 2-8 overwinning kon men tevreden huiswaarts keren. Zowel Cees Adriaansen als Toon van Loon hadden er deze vrijdagavond meer dan zin in, elk drie winstpartijen. De overige twee punten kwamen op naam van Theo den Ouden en het dubbel.

Na de fikse 0-10 nederlaag van vorige week herpakte Hotak'68 6 zich, hoewel er ditmaal ook werd verloren, 6-4 tegen Witac'89 3. Roland van den Bogart liet er geen gras over groeien, 3 overwinningen. Het 4e punt kwam op naam van Claudia van de Poel.

Jeugd

In de Landelijke A-klasse (poule A) moest het 1e jeugdteam helemaal naar het midden van Limburg om daar zijn 2e partij te spelen. Ook deze (tegen Westa 1 uit Wessem) werd gewonnen met 3-7. Jason Broos (3) , Dennis Hu (2), Bart-Jan Boudestein (1) en het dubbel tekenden voor de punten.

Net als jeugd 1 wist ook jeugd 2 zijn 2e wedstrijd in winst om te zetten. Ditmaal was Stiphout 3 de klos met maar liefst 1-9. Zowel Rianne de Vogt als Yourie Aarden won drie partijen. Bas Suijkerbuijk deed het niet veel minder, getuige zijn twee zeges. Om de zege nog meer glans te geven was het dubbel ook nog succesvol.

Het 3e jeugdteam verloor helaas zijn wedstrijd. SAR'72 2 klopte de Hoogerheidenaren met 8-2. Kyana Vroomen en Joey Belloni waren ieder eenmaal succesvol.

In de startersklasse, poule A moest Hotak'68 4 naar Bergen op Zoom om te spelen tegen Markiezaat 2. De Bergenaren waren iets sterker, 7-3. Jasmijn de Vogt won ook deze wedstrijd twee keer. Ook nu kwam het 3e punt op naam van Laura Veraart.

Alle verdere informatie is te vinden op www.hotak68.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief