Afbeelding

Floortje en Mischa starten zwemseizoen goed

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - De eerste zwemwedstrijd van het seizoen 2017-2018 was in Roosendaal. De minioren en junioren van Hieronymus waren de gastheren en vrouwen en gingen de strijd aan met hun leeftijdsgenoten.

Bij deze eerste wedstrijd lieten ze direct zien dat de vakantie weinig invloed heeft gehad op de conditie. Op de 197 persoonlijke starts weden 109 persoonlijke records gezwommen en er waren 33 medailles.

Prestaties Hoogerheidse Hieronymuszwemmers

Floortje Bartels uit Ossendrecht zwom op haar 3 individuele afstanden 5 persoonlijke records. Mischa Beks zwom op zijn 3 races 2 persoonlijke records

Er lagen ook 6 estafettesteams in de baan. Esmee, Nienke, Bini en Kim wonnen hun race. Alysse, Daphne, Felinn en Floortje en het team Teun, Sem, Wessel en Daan werden tweede. Max, Rémy Mische en Sven werden 4de. De andere twee teams waren zo gedreven dat ze te snel overnamen

Voor de complete uitslag en meer informatie over Hieronymus kijk op www.zpv-hieronymus.com of facebook zpvhieronymus. Hieronymus heeft nog plaats voor nieuw jong talent in de instroomgroep. Ben je tussen de 6 en 10 jaar heb je A, B en bij voorkeur C en wil je ook wedstrijdzwemmen. Kom gerust kijken je mag 3x gratis meetrainen en hoeft daarna pas te beslissen. Meld je daarvoor aan via http://www.zpv-hieronymus.com/proefles.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief