Gelijkspel Hotak’68 1

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - In de Hoofdklasse A moest het eerste het opnemen tegen Belcrum 2 uit Breda. Het werd een gelijk opgaande strijd met een logische 5-5 als eindstand. Peter van Oevelen en Eric Kuijper begonnen het seizoen sterk door beide 2 maal te zegevieren. Johan 't Hooft zorgde voor het 5e punt.

Het tweede team van Hotak'68 kreeg een zware dreun te verwerken, 0-10 nederlaag tegen Tanaka 1 uit Etten-Leur. Volgende week hopelijk beter!

In de 3e klasse A moest het 3e aantreden tegen TTC Middelburg 6. Aan het einde van de avond konden de Middelburgers met een tevreden gevoel huiswaarts keren, 3-7. Jelle Kuijper (2) en Tobias Vroomen zorgden voor de 3 punten.

Het vierde team van Hotak'68 begon het seizoen ook met een nederlaag, 3-7 tegen Arnemuiden 4. Miranda de Bil en Frank Dingemans wonnen ieder 1 partij. Ook het dubbel werd in winst omgezet.

In de vijfde klasse B stond er direct een derby op het programma. Tegen TCO'78 2 uit Ossendrecht werd er een zwaar bevochten 5-5 gelijkspel uitgesleept. Alfons Govers en Toon van Loon wonnen 2 maal. Het 5e punt kwam op naam van Cees Adriaanse.

Hotak'68 6 had een "valse start". Met een 0-10 nederlaag tegen Tanaka 6 uit Etten-Leur moesten de Hotakkers deze avond genoegen nemen.

Jeugd

Het eerste jeugdteam begon overtuigend, in de Landelijke A-klasse (poule A) stuurde ze HBC 1 (Heemstede) met een 7-3 nederlaag naar huis. Dennis Hu behaalde de volle buit, 3 zeges. Jason Broos (2) en Bart-Jan Boudestein (1) deelden ook mee in de vreugde. En als slagroom op de kaart werd ook nog het dubbel in winst opgezet.

In de 1e klasse, poule A begon het 2e jeugdteam ook zeer sterk aan de competitie. Hooghei 1 uit Vlijmen werd met 6-4 verslagen. Yourie Aarden won 3 partijen, Rianne de Vogt 2 en Bas Suijkerbuijk 1.

Het 3e jeugdteam ontving SAR'72 1 en deze bleken net iets sterker, 3-7. De 3 punten werden mooi verdeeld: Kyana Vroomen, Maarten van Zundert en Joey Belloni konden ieder 1 maal juichend de tafel verlaten.

In de startersklasse, poule A moest Hotak'68 4 het opnemen tegen Yerseke 1. De Zeeuwen keerden met een 3-7 overwinning huiswaarts. Jasmijn de Vogt begon sterk aan de competitie, 2 zeges. Het 3e punt werd behaald door Laura Veraart.

Alle verdere informatie is te vinden op www.hotak68.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief