Biljartvereniging ’t Centrum 60 Jaar Jong

Sport en vereniging

OSSENDRECHT - Op 7 mei 1957 is biljartvereniging 't Centrum opgericht en bestond dus afgelopen 7 mei 60 jaar. Omdat toen de competitie nog in volle gang was had men besloten om dit heugelijk feit na de competitie van het driebanden met de club te vieren.

Inmiddels, na weer een noodgedwongen verhuizing, zijn we nu gesetteld in Cafe Zaal Boulevard. Na in wat rustiger vaarwater te zijn terechtgekomen hebben we besloten om dit heugelijk feit op de jaarlijkse feestdag zaterdag 2 september te gaan vieren.

Op deze dag zal, het nog als enige overgebleven lid van de oprichting, Frans Hopmans in de bloemen worden gezet. Frans was, samen met Ferd Hoeks (penningmeester), Jan van Ginneke (voorzitter) en Fons van Zundert (secretaris), medeoprichter van BV 't Centrum. 't Centrum was destijds in hetzelfde jaar medeoprichter van de huidige biljartbond in de gemeente Woensdrecht de BBWH.

Kampioenen

Tevens zal deze dag de prijsuitreiking plaatsvinden van de gespeelde Pk's van Pk libre en het PK driebanden welke ieder jaar als rode draad tussen de competities lopen. Dit jaar hebben we als Kampioen bij het Libre Frits Withagen, op de 2e plaats Jan van Overveld en op de 3e plaats Ad Daalmans.

Het persoonlijk kampioenschap driebanden, daar hebben we als kampioen Antoine Soffers, op de 2e plaats Leo Meerman en op een gedeelde 3e plaats Ron Daalmans en Johan van Geel.

Na al deze officiële verplichtingen zal overgegaan worden naar een gezellig samenzijn met een hapje en drankje.

Start librecompetitie

In de week van onze feestdag vindt ook de start plaats van de librecompetitie 2017-2018 waar we dit jaar ook weer met drie teams deelnemen.

Hebt u ooit gebiljart of zou u dit nog eens willen proberen, dan bent u natuurlijk van harte welkom bij onze vereniging. Als clubavond hebben wij buiten het competitie seizoen de donderdagavond, deze avond is ook de thuisspeelavond van de komende competities.

Heb je interesse kijk op onderstaande site of bel even met de secretaris G.Smits tel 0164 -615168 of 06-15601876. http://bvtcentrum.jouwweb.nl/



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief