Afbeelding

De nieuwe gemeentegids Woensdrecht 2018/2019 deze week in uw brievenbus

Door: Hanneke Marcelis

WOENSDRECHT - De gemeentegids Woensdrecht 2018/2019, een handige leidraad bij het zoeken naar informatieover uw gemeente, ligt deze week in de bus. In de gids vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kunt u gebruikmaken van de digitale gemeentegids, de SmartMap via http://woensdrecht.smartmap.nl


Mocht u na 25 juli 2018 nog geen gids hebben ontvangen, dan kunt u deze afhalen op het gemeentehuis. Ook kunt u op onze SmartMap een bladerbare versie (E-book) van de gemeentegids inzien.

Naast de (digitale) gemeentegids is er ook een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor uw tablet of smartphone kunt u 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. U heeft hierbij de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de App u vanaf de plek waar u zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief