Afbeelding

Nienke van Tilburg weer Goud

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Nienke van Tilburg uit Woensdrecht heeft tijdens de toestelfinales in Bergen op Zoom twee keer een gouden medaille veroverd.

Op het toestel Sprong heeft zij zeer krachtige en mooie overslagen laten zien, waardoor zij met overmacht de eerste plaats behaalde. Ook bij het toestel Vloer heeft Nienke een hele mooie, oefening met veel expressie. Voor het eerst deed zij een arabier salto combinatie op een wedstrijd. Dit werd zeker gewaardeerd door de jury en ook op dit toestel behaalde zij de 1e plaats. Nienke had zich ook gekwalificeerd tijdens de voorrondes voor het toestel Brug. Maar helaas viel zij met het ophurken, waardoor ze een podiumplaats verspeelde en de 6e plaats behaald.

Met trots kijkt Nienke terug op dit wedstrijdseizoen, waarbij ze ook al Regiokampioene werd en ook bij de voorrondes podiumplaatsen heeft behaald. En nu het seizoen afgesloten met nog 2 gouden medailles. Dit belooft wat voor het volgende seizoen. Nienke turnt bij turnvereniging UdI in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kijk op onze facebook-pagina www.facebook.com/TurnverenigingUdi en op de website www.turnverenigingudi.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief