Ledenfoto 28 juli
Ledenfoto 28 juli Foto: Erwinnet.nl

Dubbel aantal bezoekers voor KPJ Ossendrecht

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

OSSENDRECHT - Afgelopen week sloegen de leden van KPJ Ossendrecht de handen weer ineen voor het jaarlijkse schuurfeest. Althans, schuurfeest is wellicht geen passende term meer voor het nieuwe feestje dat dit jaar tegen de Belgische grens werd gegeven.

Er werd dit jaar voor een tent in plaats van een schuur gekozen, de inkomleeftijd daalde weer naar 16 en The Partysquad werd ingehuurd om er samen met DJ Dave een mooi feestje van te maken. Met ongeveer 900 feestgangers trok BorderBounce op deze manier bijna het dubbele aantal bezoekers ten opzichte van afgelopen jaren. Het bestuur is tevreden: “op deze manier zijn er natuurlijk ook meer kosten aan de organisatie verbonden, maar het was tijd voor een nieuw concept. Het traditionele schuurfeest werkte niet meer.”

BorderBounce is echter niet het eerste evenement waarbij de vernieuwing binnen KPJ Ossendrecht zichtbaar is. Vorig jaar verhuisde de jaarlijkse Trekkertrek naar België om een samenwerking met wielerkoers Schaal Sels aan te gaan. Ook deze samenwerking leidde tot meer kansen, een groter bezoekersaantal en een spectaculairder evenement waardoor de tractorpullingwedstrijd dit jaar op 26 augustus haar 25ste jubileum kan vieren. Met een groeiend aantal leden (huidig: 140), blijft KPJ Ossendrecht dan ook een van de grootste en gezondste verenigingen voor en door jongeren in West-Brabant.

Op zoek naar meer informatie over de jubileumeditie van Trekkertrek Ossendrecht of interesse om lid te worden? Houdt onze facebookpagina in de gaten of surf naar www.kpj-ossendrecht.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief