Afbeelding

'Zondag Welkom' met een zomers tintje

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Zondag 29 juli vond de derde ‘Zondag Welkom’ van dit jaar plaats in ’t Blickvelt te Woensdrecht. Alle ouderen in de gemeente Woensdrecht die eenzaamheid ervaren zijn welkom. Dit keer was het een zondag met een zomers tintje, namelijk met een barbecue.

Deze middag is tot stand gekomen in samenwerking ‘Dorpspunt ’t Blickvelt’ en ‘Woensdrecht Werkt’. De Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht streeft naar samenwerking met de burgerinitiatieven in de verschillende dorpskernen binnen de gemeente Woensdrecht. Na een kopje koffie of thee, werd de barbecue aangestoken. De bezoekers konden genieten van heerlijke zomerse salades en een lekker stukje vlees. Ondertussen werd er volop gekletst. Wederom een gezellige zondag.

De eerstvolgende zondag vindt plaats op zondag 16 september in de Kloek te Huijbergen. De middag zal duren van 12:00 uur tot 15:30 uur. We starten met een lunch. Daarna zal gemengd koor Sugar and Spice een optreden verzorgen. U kunt zich aanmelden tot en met vrijdag 7 september bij de Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht. Telefonisch bereikbaar op (0164) 672049 of via de website: www.bwiwoensdrecht.nl (onder het kopje ‘evenementen’).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief