Afbeelding
Foto: Vliegbasis Woensdrecht

Maak kennis met de vliegbasis tijdens Burendag

Door: Hanneke Marcelis

WOENSDRECHT - Wil je de vliegbasis eens van dichtbij zien? En dan ook nog kans maken op een exclusief kijkje in de verkeerstoren of een vlucht met een zweefvliegtuig? Dan moet je naar de Burendag op de vliegbasis komen. Je hebt nog tien dagen de tijd om je kaarten te bestellen.


Op 22 september wordt in heel Nederland Nationale Burendag gevierd. Hoe mooi zou het zijn om alle buren van gemeente Woensdrecht bij elkaar te hebben om onder het genot van een kopje koffie nader kennis te maken met elkaar en de vliegbasis? Daarom zet vliegbasis Woensdrecht haar hekken open om alle buren uit de gemeente te verwelkomen.

Buren krijgen een kijkje achter de schermen bij de twee luchtmachtonderdelen die zich op de vliegbasis hebben gevestigd. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een masterclass over het onderhoud aan de F-35, een demonstratie van de brandweer, een vliegshow van het PC-7 lesvliegtuig en een rondrit over de vliegbasis. 


Inschrijven
Buren uit gemeente Woensdrecht hebben op het huisadres een uitnodiging ontvangen met daarin instructies over het aanmelden voor de burendag. Op de website www.woensdrecht.nl is meer informatie te vinden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief