Peter van Oevelen in actie. FOTO PATRICK VAN LOON
Peter van Oevelen in actie. FOTO PATRICK VAN LOON Foto: Patrick van Loon

Hotak’68 1 start seizoen goed met winst

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - Na degradatie uit de landelijke divisie was Irene 2 uit Tilburg de eerste tegenstander van het seizoen. De verwachtingen voor het komende seizoen zijn hooggespannen bij de Hotakkers. Meedoen om het kampioenschap in de Hoofdklasse A, dat is wat ze willen!

Promovendus Irene 2 moest het eerste slachtoffer worden van de Hotakkers. Na ruim 5 uur tafeltennis stond er een 7-3 eindstand op het bord. Ondanks deze ruime overwinning was het eerste gewaarschuwd voor het verdere verloop van de competitie.

De eerste partij ging verloren. Roald Vos had het moeilijk met het defensieve spel van Irenespeler van Hassel en verloor deze dan ook. Deze van Hassel bleek een ware plaaggeest te zijn. Ook Peter van Oevelen en Johan ’t Hooft verloren van deze speler.

Tegen de spelers Wierts en Diependaal ging het de Hotakkers beter af. Roald Vos wist na een zinderend spektakel tegen Wierts de wedstrijd met 3-2 (11-9 in 5e set) te winnen. Zijn 3e wedstrijd, tegen Diependaal, werd een 3-0 zege. Johan ’t Hooft won ook tegen Wierts en Diependaal, maar beide keren met 3-2. De 3e man van Hotak was Peter van Oevelen en deze veegde de vloer aan met Wierts en Diependaal, maar in zijn laatste partij was ook hij volstrekt kansloos tegen van Hassel. Een degelijk gespeeld dubbelspel completeerden de eerste 7 punten van het seizoen.
Speler Roald Vos had na deze wedstrijd nog de volgende wijze woorden te melden: “Een goed resultaat ondanks de zware tegenstand. Volgende week wacht Tanaka, vooraf gezien als (mede) titelkandidaat. Dan zal het absoluut beter moeten dan vandaag.”

Verdere uitslagen week 36

Senioren

Hotak’68 2-Belcrum 3 6-4

Hotak’68 3-Yerseke 2 7-3

Hotak’68 4-The Back Hands 5 5-5

Hotak’68 5-Het Markiezaat 4 8-2

Hotak’68 6-Het Markiezaat 6 3-7

Jeugd

Hotak’68 1-Hutaf 1 8-2

Hotak’68 2-Tanaka 2 5-5

Hotak’68 3-Stiphout 2 3-7

Hotak’68 4-Tanaka 3 5-5

Hotak’68 5-Yerseke 1 2-8

Aanmelden kan via onze FB pagina (TTV Hotak 68) en onze website www.hotak68.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief