Afbeelding

Toerclub De Schelderijders viert verjaardag met receptie en retrorit

Door: Hanneke Marcelis

HOOGERHEIDE - Dit jaar bestaat Toerclub De Schelderijders 50 jaar. Dat laat de vereniging niet onopgemerkt voorbij gaan. Op zaterdag 22 september wordt het groots gevierd.

De dag start met een Retro Rit van circa 30 km met een gemiddelde snelheid die echt iedereen aankan (circa 20 km/u). Leden en oud-leden zijn van harte welkom om mee te rijden, ook andere belangstellenden en prominenten kunnen meefietsen. We gaan hierbij terug in de geschiedenis: rij mee met liefst een historisch Schelderijders tenue aan, haal je stalen fiets van zolder en zet je 'worst-helm' op.

's Middags van 16.00 uur tot 19.00 uur is er een receptie. In ons clublokaal te Hoogerheide zullen we onder het genot van een drankje met een select gezelschap terugkijken op 50 jaar rijwieltoerclubgeschiedenis. Oude foto's en shirts worden tentoongesteld en een aantal mensen zal kort terugblikken op onze rijke historie.

De receptie vindt plaats in Café-Zaal De Boulevard, Raadhuisstraat 119 te Hoogerheide en deze locatie zal ook het vertrekpunt zijn voor de Retro Rit die ochtend. Voor de receptie worden leden, betrokken oud-leden, oud-bestuursleden, sponsoren en oud-renners van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.[l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief