Diversen houten figuren om te schilderen.
Diversen houten figuren om te schilderen. Foto: Mirian Goorden

Grote knutseldag in Dorpspunt 't Blickvelt

Door: Hanneke Marcelis

WOENSDRECHT - De vrijwilligers van Dorpspunt ’t Blickvelt zijn nog maar net klaar met het organiseren van de Najaarsfair of ze hebben alweer andere activiteiten in petto.

Het is alweer bijna herfstvakantie en dat bracht het Dorpspunt op het idee om een knutseldag te houden. Dankzij onze 2 enthousiaste knutselmannen Ad en John is er die dag volop te knutselen. Van een houten figuur versieren tot aan een kleurplaat kleuren. Van een potje bingo tot aan panbiljart.

Maar de dag is niet alleen voor de kinderen. Ook de oma’s, opa’s papa’s en mama’s en noem maar op zijn van harte welkom. Je hoeft niet te knutselen. Wat komen buurten is ook gezellig.

De knutseldag is op donderdag 18 oktober in Dorpspunt ’t Blickvelt, Dorpsstraat 49 in Woensdrecht en is van 10.00-15.00 uur. Je mag komen en gaan wanneer je wilt. Wil je blijven lunchen dan is het wel handig dat je er om 12.00 uur bent. En wil je alleen komen lunchen of alleen komen knutselen is dat ook geen probleem. Bijna alles is mogelijk.

Je hoeft je niet van tevoren op te geven, het is een vrije inloop. Neem voor informatie contact op met Mirian Goorden, tel. 06-81390749 of met Ad Aanraad tel. 06-48631577, of loop even binnen bij Dorpspunt ’t Blickvelt. Zij zijn open op maandag-dinsdag-woensdag en vrijdagmiddag van 13.30-16.30 uur. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief