Afbeelding

Bijeenkomst over verbetering jeugdhulp in West-Brabant

Door: Peter Houtepen Algemeen

WEST-BRABANT - Hoe moet de jeugdhulp in West-Brabant verder verbeterd worden? Wat gaat er goed en wat moet zeker veranderen? 

Jeugdhulp West-Brabant West, bestaande uit de gemeenten Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert, organiseert over deze en andere vragen een informatiebijeenkomst op donderdag 15 november. De bijeenkomst vindt plaats bij Laan 22 op de Laan van Brabant 22 in Roosendaal.

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en heb je in de periode 2015-2018 jeugdhulp ontvangen in West-Brabant West? Of heb je een kind dat in die periode jeugdhulp ontvangen heeft? Deel dan je ervaringen op deze bijeenkomst. Wie uit een van de andere gemeenten naar Roosendaal komt, kan rekenen op een reiskostenvergoeding. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur.

Scale Management Consultants begeleidt het onderzoek namens de negen gemeenten. Je kunt je bij hen aanmelden voor de bijeenkomst: via www.scalemc.wixsite.com/help-mee of stuur een mail naar: participatie@scalemc.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief