Foto: Marilyn Pietersz

Kom naar de Sinterklaasintocht in Woensdrecht en Hoogerheide

WOENSDRECHT - Ook dit jaar komen Sinterklaas en zijn Pieten weer aan in alle kernen van de gemeente Woensdrecht. Zo ook in Hoogerheide en de kern Woensdrecht. Met medewerking van de plaatselijke harmonieën en vrijwilligers van het verenigingsleven organiseert Stichting Openbare Feestelijkheden daar op zondag 18 november een mooie intocht voor Sinterklaas.


In Woensdrecht verwelkomen we Sinterklaas om 12.00 uur op het Col. Whithakerplein samen met de Pieten en Harmonie Aurora. Daarna gaat iedereen via de Dorpsstraat naar de kerk van Woensdrecht. Natuurlijk zal ook het S.O.F.-treintje volgeladen met cadeautjes bij het Col. Whitakerplein staan. Misschien is er nog wel plaats voor een paar kinderen. In de kerk krijgen alle kinderen van het dorp Woensdrecht in de leeftijd t/m 8 jaar (of t/m groep 4) iets lekkers van Sinterklaas. In de tussentijd zal Harmonie Aurora sinterklaasliedjes spelen en de Pieten delen nog wat extra pepernoten uit.


Daarna verwachten we Sinterklaas in Hoogerheide om 14.30 uur op het Ouwe Raedthuysplein samen met de Pieten, Muziekvereniging De Scheldezonen en de majorettes. Vervolgens lopen we met zijn allen door de Raadhuisstraat naar de Kerk van Hoogerheide.
Ook hier zal het S.O.F.-treintje niet ontbreken. In de kerk krijgen alle kinderen van het dorp Hoogerheide in de leeftijd t/m 8 jaar (of t/m groep 4) iets lekkers van Sinterklaas en delen de Pieten wat extra pepernoten uit. In de tussentijd zullen er sinterklaasliedjes gespeeld worden door Sjooloos.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief