De Airbus A330 FOTO Rob Nispeling
De Airbus A330 FOTO Rob Nispeling Foto: Rob Nispeling / KARO Aviationwww.karo-aviation.nl

Fokker techniek start met onderhoud aan A330 vliegtuigen

Door: Hanneke Marcelis

HOOGERHEIDE - Fokker Techniek heeft afgelopen week de eerste Airbus 330 afgeleverd. Daar werd groot onderhoud aan verricht. Moederbedrijf GKN Aerospace spreekt van een 'milestone'.

Fokker Techniek in Hoogerheide gaat inzetten op het onderhoud van  'wide-body' vliegtuigen zoals de Airbus. Afgelopen week is met succes het eerste project afgerond. Dat ging om een A330 van het Spaanse Air Europa. Air Europa directeur Linés laat weten zeer tevreden te zijn. 

Jeff Armitage, managing director van GKN Aerospace's Fokker Techniek is trots op het met succes afgeronde project. "Door de markt van widy-body vliegtuigen in te stappen, openen de deuren naar nieuwe mogelijkheden." Fokker Techniek is daarom hard op zoek naar nieuwe vakmensen, laat ze op haar Facebook-pagina weten. "De huidige successen en de strategische plannen voor de lange termijn creëren een voortdurende hoge vraag naar extra arbeidskrachten. Om de huidige en toekomstige contracten te vergemakkelijken, werft fokker techniek een groot aantal nieuwe teammembers in een grote verscheidenheid aan functies."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief