Druppelfotografie.
Druppelfotografie. (Foto: Ingrid Delcroix)

Fotogroep LOOK houdt tentoonstelling in Ravenhof

WOENSDRECHT - In kasteel Ravenhof zo’n 50 meter naast de gemeentegrens van Woensdrecht heeft internationale fotogroep LOOK haar thuisbasis. Het is in datzelfde kasteel waar op de 2e verdieping deze fotogroep haar jaarlijkse tentoonstelling houdt. Tijdens serieuze kwalificatie avonden is een tentoonstelling samengesteld die qua diversiteit en kwaliteit weer sterk is toegenomen.


LOOK komt elke woensdagavond bij elkaar in het gezellige en huiselijke Ravenhof waarbij deze avonden worden aangevuld met uitstapjes naar diverse locaties zoals naar onze fotovrienden in Ieper. Niet enkel dan wordt er “flink op los geschoten”, maar ook de eigen fotostudio is heel de week beschikbaar voor leden. De opnames welke te bewonderen zijn, lopen uiteen van (pittige) portretten, macro, reisfotografie, architectuur, abstractie, straatfotografie, gelardeerd met een veelheid aan bijzondere natuuropnames. Ook zijn er opnames die voortvloeien uit de extra activiteiten zoals computergestuurde druppelfotografie. Hiermede worden schitterende effecten verkregen.

Dia show
Een andere manier van werken die meer langzamerhand aandacht krijgt, is het combineren van fotografie met digitaal schilderen. Afbeeldingen worden na het hebben van de broodnodige inspiratie gecreëerd met behulp van uiteraard de camera maar ook diverse speciale schilder-applicaties. De tentoonstelling wordt gecompleteerd met een dia show in Kastel Ravenhof, Oud Broek 2, 2940 te Stabroek, op 8 en 9, 15 en 16 december van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer info kijk eens op https://fglook.be.

l 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief