huldiging 40 jr R. Schuurbiers
huldiging 40 jr R. Schuurbiers (Foto: P. van de Bergh)

Vogelvereniging de Zuidwesthoek huldigt jubilarissen

HOOGERHEIDE - Vogelvereniging de Zuidwesthoek uit Hoogerheide heeft afgelopen week tijdens haar jaarlijkse feestavond in clublokaal Grandcafe Eeterij “le Soleil” een drietal leden gehuldigd wegens hun jarenlange lidmaatschap van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers (NBvV).


De jubilarissen waren de heer F. Koolen, de heer R. Schuurbiers en de heer J. Sebrechts. Zij zijn respectievelijk vijftig, veertig en vijfentwintig jaar lid van de bond.

Door het bestuur van de vereniging zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet en kregen zij door de heer Vergouwen, als vertegenwoordiger van het districtsbestuur West Noord Brabant, de bijbehorende onderscheiding opgespeld.

Tevens is op deze avond door voorzitter G. Verhaegen aan de heer C. van der Linden het bondskruis van de NBvV uitgereikt vanwege het behalen van het algemeen kampioenschap op de onlangs gehouden tentoonstelling. Hij heeft met een loodbekje van 95 punten het hoogst aantal punten behaald op deze show. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief