Vele kinderen kwamen af op de opening van de schaatsbaan.
Vele kinderen kwamen af op de opening van de schaatsbaan. Foto: Humphrey Hekhuizen

Hoogerheide maakt zich op voor eerste Winterfeest

Door: Hanneke Marcelis

HOOGERHEIDE - In Hoogerheide vindt op vrijdag 14 december het eerste Winterfeest van het Dorpsplatform plaats. Bezoekers kunnen gratis komen schaatsen en genieten van warme chocomelk.

Het dorpsplatform Hoogerheide heeft sinds de zomer een nieuw bestuur. En dat nieuwe bestuur zit niet stil. Ze zetten erop in om de interactie met de inwoners te vergroten en hanteren de slogan 'Samenwerken, verbinden en versterken'. Daarom schaften Eline de Lange, Angelique Schetter en Leonie Bezemer recentelijk al de openbare vergaderingen af en presenteerden ze een nieuwe website en een nieuw logo. En om het jaar feestelijk af te sluiten, organiseren ze op 14 december een winterfeest voor alle inwoners.

Schaatsbaan

"Een combinatie met de schaatsbaan leek ons een geweldig idee en door samenwerking met de organisatie is het mogelijk om twee uur lang gratis schaatsen aan te bieden aan alle bezoekers," zegt penningmeester Leonie Bezemer trots. Ook krijgen alle bezoekers gratis warme chocomelk of glühwein naar keuze.

Daarnaast kan er tijdens het winterfeest geld worden verdiend voor je favoriete vereniging. Kom tussen 19.00 uur en 21.00 uur naar de schaatsbaan en lever een kerstkaart in met daarop de naam van je vereniging naar keuze. De vereniging met de meeste stemmen krijgt een financiële bijdrage van het dorpsplatform. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief