Afbeelding
Foto: Hanneke Marcelis

Supportersclub Van der Poel schenkt 1000 euro aan Zuidwesthoek College

Door: Hanneke Marcelis

WOENSDRECHT - Herman Delcroix, voorzitter van de supportersclub van Mathieu en David van der Poel, heeft vanmiddag het Zuidwesthoek College verrast met een cheque ter waarde van 1000 euro. Directeur Piet Antonissen nam hem in ontvangst.

Tijdens de persbijeenkomst van de GP Adrie van der Poel kreeg vanmiddag ook Herman Delcriox even het woord. De voorzitter van de supportersvereniging van de broers Van der Poel heeft al vaker de mogelijkheid gehad om scholen en initiatieven die de jeugd motiveren om hun talent te ontwikkelen te verblijden met een cheque. En vandaag mocht hij dat ook doen voor het Zuidwesthoek College. 

"Toen wij de supportersclub oprichtte, gaven Mathieu en David meteen al aan dat ze er niets aan wilden verdienen. Maar onze negenhonderd leden betalen wel een kleine bijdrage voor het lidmaatschap. Omdat we niet alleen Mathieu en David willen steunen, maar al het jeugdige wielersporttalent willen motiveren, delen we soms cheques uit. Aangezien het Zuidwesthoek College op een geweldige manier met talent omgaat en de wielersport stimuleert, verblijden we hen dan ook graag met een bedrag van 1000 euro", sprak Delcroix.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief