Zwemplezier in Zundert.
Zwemplezier in Zundert. (Foto: M den Ouden)

Podiumplaatsen voor Zilvermeeuw zwemmers

  algemeen

WOENSDRECHT - Voor de recreanten van Zwemvereniging de Zilvermeeuw is de eerste wedstrijd van 2019 alweer gezwommen. Met 13 zwemmers en de nodige begeleiding vertrokken ze op zondagmiddag de 3e februari naar zwembad de Wildert in Zundert.


Met veel zwemmers van de Krabben, DIO, de Meermin, ZDF en organiserend vereniging de Wildert werd het weer een mooie zwemmiddag. De openingsestafette zette de toon voor de rest van de wedstrijd. De 1e plaats was hier voor de Zilvermeeuw. De andere estafettes eindigden voor hen in een 2e plaats.
Op de persoonlijke nummers was het eveneens erg spannend, klein en groot wilde voor die podiumplaatsen, maar die waren er maar 3 in elk programmanummer.
Voor de Zilvermeeuwtjes waren er 16 podiumplaatsen; 5 eerste, 9 tweede en 2 derde plaatsen.
Maar zeker niet minder belangrijk is de progressie die gemaakt wordt tijdens een wedstrijd. Buiten de 6 nieuwe tijden werden er ook nog eens 14 persoonlijke tijden verbeterd!! Met nog wat verbeterpuntjes ging iedereen weer tevreden huiswaarts.

Programma
Volgende zondag vindt in Hoogerheide de 3e competitiewedstrijd voor startvergunninghouders plaats.
Informatie over de Zilvermeeuw is te vinden op www.zvdezilvermeeuw.nl of via zwem@zvdezilvermeeuw.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief