Bomen aan de Hollandseweg
Bomen aan de Hollandseweg (Foto: Google Maps)

Weg tussen Huijbergen en de grens afgesloten

HUIJBERGEN - De Hollandseweg tussen Huijbergen en de Belgische grens is van 11 t/m 22 februari afgesloten. Ter plaatse wordt met borden een omleiding aangegeven via de Bergsestraat, Weg naar Wouw en de Bredestraat.


De afsluiting is nodig omdat er 25 bomen moeten worden gekapt. "Uit een veiligheids- en gezondheidscontrole die is uitgevoerd op alle 165 bomen aan de Hollandseweg in Huijbergen blijkt dat er helaas 25 Amerikaanse eiken aangetast zijn door zwammen. Hiervan kunnen we de veiligheid niet meer garanderen en daarom zullen ze worden gekapt. We planten hier nieuwe bomen voor terug, zodat de mooie bomenlaan behouden blijft", legt wethouder Van Agtmaal uit. "Aan de overige bomen worden snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Nu de weg voor deze werkzaamheden afgesloten wordt, vinden er tevens onderhoudswerkzaamheden aan het wegdek plaats". 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief