Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen

Ostrecht maakt zich op voor uitgebreid carnavalsweekend

OSSENDRECHT - Het is elk jaar weer passen en meten om het eigen carnavalsbal in het drukke carnavalsprogramma van Ossendrecht een plaatsje te geven. Maar Buurtschap de Heide heeft al een lange carnavalstraditie, want zolang het georganiseerde carnaval in “Ostrecht” bestaat organiseren zij al hun jaarlijkse carnavalsbal in het eerst volgende weekeinde na het Prinsenbal.

Op 16 en 17 februari organiseert buurtschap de Heide in café de Boulevard te Ossendrecht dan ook al voor de 59e keer hun carnavalsweekeinde.

Op zondagmiddag 17 februari worden de kinderen getrakteerd op een gezellige h’osmiddag met Prins Zjim 1 en nar Luukske. Alle Kalfkus van Ostrecht zijn dan vanaf 14.30 uur van harte welkom in café de Boulevard, want de Heikneuterkes mogen uiteraard ook hun vriendjes en vriendinnetjes van buiten het buurtschap op dit bal uitnodigen.

Op die middag zullen de Heikneuterkes laten zien dat carnaval nog volop leeft op Daaj door samen met nar Luukske eens lekker uit hun bol te gaan.

Carnavalsbal

De “oudere” carnavalsvierders, die dus niet vroeg naar bed hoeven te gaan, kunnen op zaterdagavond 16 februari al terecht voor ons, elk jaar, gezellige carnavalsbal. Want gefeest zal er worden op die avond, daar staan de goede muziek, de gezelligheid van de Boulevard en een lekker glaasje garant voor. Alle reden om maar snel je carnavalsspullen bij elkaar te zoeken en je op te dossen voor dit carnavalsbal, want deze avond mag je niet missen.

Prins Sjim 1 en Nar Luukske

Ook op deze avond zullen Prins Zjim 1 en Nar Luukske met hun gevolg dit carnavalsbal gepast opluisteren en zullen door de boerenkapel de nodige carnavalskrakers weer over de carnavalsvierders uitgestrooid worden. Wij hopen dan ook dat wij jullie mogen begroeten op ons carnavalsbal. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief