De a4
De a4

Werkzaamheden A4: Snelweg weekend lang afgesloten

Door: Hanneke Marcelis

BERGEN OP ZOOM/WOENSDRECHT - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland in de richting van Vlissingen en België. Hierdoor is van vrijdag 22 februari 21.00 uur tot maandag 25 februari 05.00 uur de A4 tussen oprit (26) Halsteren en afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid in de richting van Woensdrecht, Vlissingen en België afgesloten voor al het verkeer. 


Daarnaast is van vrijdag 29 maart 21.00 uur tot maandag 1 april 05.00 uur de A4 afgesloten tussen oprit (27) Bergen op Zoom-Noord en afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid in de richting van Vlissingen en België. Voor beide weekenden geldt dat de verbindingsweg A4-A58 ter hoogte van knooppunt Zoomland komende vanuit Rotterdam in de richting van Roosendaal is afgesloten. Ook is de oprit naar de A58 in de richting van Roosendaal komende vanuit Ruytershoeveweg en Wouwsestraat te Bergen op Zoom afgesloten. 


Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden 


 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief